top of page
0EFD6D70-276D-49FD-83CC-A4BB2FDBB1D0.jpeg

Hemmotteluhoitosetit

Hemmotteluhoitosetit 

takaavat sinulle kokonaisvaltaisen rentoutuksen ja irtioton  arjesta

Kasvohieronta kanavoinnilla 60min

Hoito alkaa kasvojen puhdistuksella, jonka jälkeen  siirrytään rentouttavaan kasvohierontaan ja lempeään marmapisteiden  käsittelyyn. Hieronnan jälkeen  saat 30 min enkelikanavoinnin. Rohkaisevaa ja eteenpäin vievää viestiä tähän hetkeen, juuri sinun ajankohtaisiin aiheisiin liittyen. 

75€

Ayurvedinen aromahieronta päähieronnalla 90min

Tässä hoidossa sinut hierotaan kirjaimellisesti päästä varpaisiin. Todellinen syvärentoutus aloitetaan Synergiaöljyn valinnalla eli selvitellään mitä sinun keho ja mieli tänään tarvitsee, rentoutusta? stressin poistoa? Vai tasapainotusta? Tai jotain muuta? 

Hieronta aloitetaan jaloista avaamalla marmapisteet ja edetään kevyin lempein liikkein päähierontaan asti. Koko keho käydään läpi hieroen ja  marmapisteitä käsitellen. 

115€

Ayurvedinen kasvohoito päähieronnalla 90min

Hoito alkaa jalkapohjien marmapisteiden avauksella, jonka jälkeen jatketaan ihotyyppisi mukaisella kasvohoidolla ja rentouttavalla kasvojen marmapistehironnalla ja  hoito päättyy  rauhoittavaan päähierontaan.

125€

Ayurvedinen aromahieronta kasvohoidolla 120min

Hoidossa yhdistyy ihotyyppisi mukainen kasvohoito ja  lempeä kokovartalon aromahieronta. 

Aromahieronnassa eteeristen  öljyjen ja rauhallisten hierontaliikkeiden  yhteisvaikutus rauhoittaa kehon ja mielen, jonka jälkeen on ihana vastaanottaa vielä hellivä kasvohoito ihosi tarpeiden mukaan.  

Hoidon aikana  voit tuntea kuinka aistisi avautuvat tuoksujen, kosketuksen ja musiikin vaikutuksesta ja mieli matkaa kauas hoitopedin pehmoiselta alustalta.

Antiage kristallihoito 120min

Anti-age kristallihoito on ikääntyvän ihon elvyttävä kasvohoito, jossa käytetään ihoa vahvistavia, suojaavia ja kosteuttavia tuotteita ehkäisemään ja vähentämään ikääntymisen merkkejä iholla. Tuotteiden sisältämät jalokiviuutteet mm.hidastavat ikääntymisen merkkejä ja auttavat ihon ja kehon energia-tasapainon saavuttamisessa.

Kasvohieronnassa hierotaan kasvot, kaula, decoltee ja vatsa, kristalleilla ja käsin. Käsitellään marmapisteet ja tasapainotetaan chakrajärjestelmä.

Hoito on super-rentouttava hoitokokonaisuus, jossa marmapisteiden käsittely, pitkä hieronta ja eteeristen öljyjen yhdistelmä todella tyynnyttää ja tasapainottaa ihon, kehon ja mielen.

Hoidon esteet ovat:Flunssa, verenkiertoelimistön vakavat sairaudet, tukokset, kasvaimet, syöpä, raskaus

139€

139€

bottom of page