top of page

Energiahoidot

Erilaisia energiahoitomuotoja on käytetty  kautta aikojen rentoutumiseen ja rauhoittumiseen, mielen tasapainottamiseen, kipujen lievittäämiseen ja edesauttamaan paranemista.

Energiahoito on kokonaisvaltainen hoito, joka vaikuttaa syvemmällä tasolla. Sen vaikutus kohdistuu vaivojen ja kiputilojen alkuperäisiin syihin, ei pelkästään oireiden hoitoon. Kehon oma vastustuskyky kasvaa ja elinvoima lisääntyy.

Intuitiivinen energiahoito 1h

Intuitiivisessa energiahoidossa valitaan asiakkaalle sopiva energiahoitomuoto. Se voi olla yhdistelmä erilaisia energiahoitomuotoja tai vain jokin yksi hoitomuoto kuten esim.  reikihoito. Reikihoito on ikivanha energiahoitomenetelmä, joka tasapainottaa ja rauhoittaa kehoa ja mieltä. Hoidon aikana hoitava energia virtaa hoitajan käsien kautta asiakkaan kehoon, avaten tunnelukkoja ja puhdistaen energiakanavia. Reikihoidossa hoidetaan asiakas päästä varpaisiin, jolloin hoito on puhdistava, energisoiva ja parantava kokonaisuus. Energiahoidot hoitaa niin oiretta kuin oireen syytäkin. Hoito auttaa mm. stressiin, unihäiriöihin ja erilaisiin kiputiloihin. Jokainen hoito on erityinen ja asiakas kokee sen omalla tavallaan. Hoidon jälkeen tunnet olosi levolliseksi ja seesteiseksi. Keskustelemme ennen hoitoa ja sen jälkeen eri vaikutuksista ja hoidon aikana tapahtuvista asioista.

68€

Kristallienergiahoito 1h

Kristallienergiahoidossa yhdstyy enkelikanavointi sekä energiahoito. Energiahoidon aikana saat chakrojen puhdistuksen ja tasapainotuksen hoitavien chakrakivien avulla. Väshtänyt ja nuutunut enrgia saadaan
puhdistettua ja energia virtaamaan kehossasi. Chakrahoidon jälkeen saat vastaanottaa enkeliviestiä.
Kanavoin sinulle viestiä tähän hetkeen ja elämtilanteesessi liityen. Voimaannuttava  hoitokokonaisuus.                   68€                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Kanavointi 1h

Enkelihoidossa hoitaja kanavoi enkeleiden viestejä sinun elämäntilanteeseen liittyen. Saat positiivista kannustusta, opastusta, erilaisia näkökulmia ja vaihtoehtoja asioiden selkeyttämiseen. Saat lohtua ja eheyttävää energiaa. Enkelikanavointi on hyvin lempeä ja voimaannuttava hetki, joka voi nostaa pintaan erilaisia tunteita - niihin ei kuitenkaan jäädä kiinni, vaan hoidamme ne hellästi pois. Hoitohetki on aina ainutlaatuinen ja asiakkaan tarpeisiin muotoutuva.

68€

Medibedenergiahoito  60min

Medibedenergia hoito on uuden ajan kevyt, eheyttävä ja uudistava kvanttihoitomuoto. Todellinen kehon ja mielen puhdistaja. Hoidossa puretaan vanhoja uskomuksia ja tunnetaakkoja, lievitetään kehollisia vaivoja, jotka eivät palvele sinua enää tässä ajassa. Hoidossa päästää poistamaan myös geeniperäisiä taakkoja, jotka ovat tallentuneet solumuistiisi. Hoidon lopuksi eheytetään kehoasi jopa DNAtasolta asti ja tehdään tilaa uusille asioille, jotka paremmin tukevat sinua tässä ajassa.

68€

12 chakran aktivointi+hoito   45min

12 chakran aktivoinnissa tarkistetaan ja aktivoidaan tämä uusi chakrajärjestelmä.  Tasapainotetaan kok chakrajärjestelmä ja lopuksi annetaan palaute hoidosta, chakrojen tilanteesta ja vinkkejä järjestelmän  kanssa työskentelyyn.

55€

Enkelikanavointi puhelimessa 30min/60min

Enkelikanavointi on mahdollista tehdä myös  puhelimessa. Puhelinaika varataan soittamalla ja maksetaan ennakkoon tililleni. Lisäohjeet ja tilinumeron saat ajanvarauksen yhteydessä.

                                                              40€/60€

Huom! 

Muistathan että energiahoidot eivät korvaa lääkärin määräämää hoitoa tai lääkitystä.

bottom of page