Energiahoidot

Erilaisia energiahoitomuotoja on käytetty  kautta aikojen rentoutumiseen ja rauhoittumiseen, mielen tasapainottamiseen, kipujen lievittäämiseen ja edesauttamaan paranemista.

Energiahoito on kokonaisvaltainen hoito, joka vaikuttaa syvemmällä tasolla. Sen vaikutus kohdistuu vaivojen ja kiputilojen alkuperäisiin syihin, ei pelkästään oireiden hoitoon. Kehon oma vastustuskyky kasvaa ja elinvoima lisääntyy.

Reikihoito 1h

Reikihoito on ikivanha energiahoitomenetelmä, joka tasapainottaa ja rauhoittaa kehoa ja mieltä. Hoidon aikana hoitava energia virtaa hoitajan käsien kautta asiakkaan kehoon, avaten tunnelukkoja ja puhdistaen energiakanavia. Reikihoidossa hoidetaan asiakas päästä varpaisiin, jolloin hoito on puhdistava, energisoiva ja parantava kokonaisuus. Reiki hoitaa niin oiretta kuin oireen syytäkin. Hoito auttaa mm. stressiin, unihäiriöihin ja erilaisiin kiputiloihin. Jokainen hoito on erityinen ja asiakas kokee sen omalla tavallaan. Hoidon jälkeen tunnet olosi levolliseksi ja seesteiseksi. Keskustelemme ennen hoitoa ja sen jälkeen eri vaikutuksista ja hoidon aikana tapahtuvista asioista.

60€

Enkelienergiahoito/kanavointi 1h

Enkelihoidossa hoitaja kanavoi enkeleiden viestejä sinun elämäntilanteeseen liittyen. Saat positiivista kannustusta, opastusta, erilaisia näkökulmia ja vaihtoehtoja asioiden selkeyttämiseen. Saat lohtua ja eheyttävää energiaa. Enkelikanavointi on hyvin lempeä ja voimaannuttava hetki, joka voi nostaa pintaan erilaisia tunteita - niihin ei kuitenkaan jäädä kiinni, vaan hoidamme ne hellästi pois. Hoitohetki on aina ainutlaatuinen ja asiakkaan tarpeisiin muotoutuva.

60€

Enkelikanavointi puhelimessa 30min

Enkelikanavointi on mahdollista tehdä myös  puhelimessa. Puhelinaika varataan soittamalla ja maksetaan ennakkoon tililleni. Lisäohjeet ja tilinumeron saat ajanvarauksen yhteydessä.

                                                              40€

Huom! 

Muistathan että energiahoidot eivät korvaa lääkärin määräämää hoitoa tai lääkitystä.

Yhteystiedot

Tellervontie 2 A 5, Tornio

040 356 9644

hhelmiina(a)icloud.com

Varaa aika

Varaa aika tästä!

040 356 9644

Aukioloajat

Hoitola avoinna ajanvarauksella

maanantaista lauantaihin.

Seuraa meitä somessa!

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

©Viivi Keränen 2019, Hoitohuone Helmiina. Kaikki oikeudet pidätetään.