top of page

Energiahoidot

Erilaisia energiahoitomuotoja on käytetty  kautta aikojen rentoutumiseen ja rauhoittumiseen, mielen tasapainottamiseen, kipujen lievittäämiseen ja edesauttamaan paranemista.

Energiahoito on kokonaisvaltainen hoito, joka vaikuttaa syvemmällä tasolla. Sen vaikutus kohdistuu vaivojen ja kiputilojen alkuperäisiin syihin, ei pelkästään oireiden hoitoon. Kehon oma vastustuskyky kasvaa ja elinvoima lisääntyy.

Intuitiivinen energiahoito 1h

Intuitiivisessa energiahoidossa yhdistyvät erilaiset energiahoitomuodot sinun tarpeidesi mukaisesti. (Kuten esim, reikihoito, kvanttienergiahoito, chakratasapainotus, kristalliterapia ja/tai kanavointi)

Alkukeskustelun jälkeen pääset hoitopedille viltin alle makuulle vastaanottamaan energiahoitoa, joka virtaa puhtaasta valosta sinun korkeimmaksi parhaaksi. Käyn kehosi läpi päästä varpaisiin hellästi koskien. Käsieni kautta virtaa juuri sinulle sopivaa energiataajuutta juuri sen verran kun pystyt siinä hetkessä vastaanottamaan.

Hoidon aikana voin käyttää myös hoitavia kristalleja, äänimaljaa tai kanavoin sinulle tulevaa viestiä. Hoito etenee intuitiivisesti sinun tarpeitasi kuulostellen. Hoidon aikana voidaan keskustella esiin nousevista asioista, työstetään ja päästellään irti turhista taakkakertymistä ja uskomuksista, solumuistiin kiinnittyneistä geeniperäisistä tunnetaakoista tai mikäli sinulle on tarpeen vain rauhoittua ja ottaa vastaa hoitavaa energiaa, voit vaikka nukahtaa hoidon ajaksi. Siinä tapauksessa  annan hoitopalautteen hoidon jälkeen.  Jokainen hoito on siis yksilöllinen ja erityinen ja jokainen asiakas kokee sen omalla tavallaan. Joskus on tarpeen työstää paljon, antaa itkun ja naurun tulla ja joskus voi vain ottaa vastaa ja nukahtaa.

Yleisesti ottaen energiahoito auttaa sinua mm. purkamaan tunnelukkoja, poistamaan pelkotiloja, helpottamaan stressiä, unihäiriöitä ja erilaisia kehon kiputiloja jne. Energiahoito hoitaa niin oireita kuin oireiden takana olevia juurisyitä. Se on hyvin puhdistava ja jopa parantava hoitokokonaisuus, jonka tarkoituksena on tuoda seesteisyyttä, rauhaa, selkeyttä ja ymmärrystä elämääsi.

73€

Selvänäköinen kanavointi 1h

Selvänäköisessä kanavoinnissa kanavoin sinulle tulevaa  viesteiä sinun elämäntilanteeseen liittyen. Saat positiivista kannustusta, opastusta, erilaisia näkökulmia ja vaihtoehtoja asioiden selkeyttämiseen. Saat lohtua ja eheyttävää energiaa. Kanavointi on hyvin lempeä ja voimaannuttava hetki, joka voi nostaa pintaan erilaisia tunteita - niihin ei kuitenkaan jäädä kiinni, vaan hoidamme ne hellästi pois. Hoitava kanavointihetki on aina ainutlaatuinen ja asiakkaan tarpeisiin muotoutuva.

73€

Selvänäköinen kanavointi puhelimessa 30min/60min

Kanavointi on mahdollista tehdä myös  puhelimessa. Puhelinaika varataan soittamalla ja maksetaan ennakkoon tililleni. Lisäohjeet ja tilinumeron saat ajanvarauksen yhteydessä.

                                                              40€/73€

Huom! 

Muistathan että energiahoidot eivät korvaa lääkärin määräämää hoitoa tai lääkitystä.

bottom of page