top of page

Hoitavat tilaustunnit ryhmille

Nämä hoitavaa energiaa sisältävät tilaustunnit ovat erilaisia palvelukokonaisuuksia sinun omalle ryhmällesi räätälöitynä. Mukavaa yhdessäoloa erilaisten teemojen äärellä. Tuokiot voivat sisältää esim.energiahoitoa, selvänäköistä viestinvälitystä tai jonkin tietyn teeman käsittelyä  ja aiheeseen liittyviä harjoituksia.

Tilaustunnit mahdollista järjestää hoitolan tiloissa , jonne mahtuu max 6hlöä, mutta jos teitä on isompi porukka ja teillä on oma tila niin voin tulla myös teidän luokse.  Tällöin hintaan lisätään kulukorvaus alkaen 50€


Ayurvedahetki ystävien kesken on palvelukokonaisuus, jossa tehdään aluksi kehojenne energiaputsaus äänimaljalla ja välitetään viesti/palaute hoidosta. Sen jälkeen saatte tehdä pienen ayurvedisen testin, jossa määritellään teidän ayurvedinen kehotyyppi. Testien jälkeen saatte pienen analyysin eri kehotyyppien ominaisuuksista sekä täsmävinkkejä oman kehotyyppinne tasapainottamiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen.
Tämä voi olla hauska ja silmiä avaava hetki ystävien kesken.
 

Ayurvedahetki ystävien kesken (2-4 hlö, 1,5-3h)

40€/hlö

Energiapuhdistusta ja enkeliviestejä  (2-6 hlö, 1,5-3h)

Energiapuhdistusta ja enkeliviestejä on mukava ja lämminhenkinen hoitosessio, jossa ensin puhdistan teidän energiat äänimaljan avulla ja sen jälkeen saatte viestin/palautteen mitä puhdistuksessa nousi esille.  Lopuksi saatte vielä jokainen oman henkilökohtaisen kanavoidun viestin.

Kurkistus hoitavien kivien maailmaan 

40€/hlö

Tämä teematuokio johdattaa teidät kivien ihmeellisen energeettiseen ja hoitavaan maailmaan. Kerron teille kuinka kiviä käytetään itsehoidossa ja kodin energioiden hoidossa, miten kivet puhdistetaan ja ladataan omaan käyttöön ja miten ylipäänsä opit valitsemaan itsellesi sopivat kivet.
Pääsette myös tunnustelemaan ja aistimaan eri kivien energioita ja mitä ne kenties viestittää juuri sinulle.

Sukellus Chakrojen syövereihin

40€/ hlö

Tutustumme kehomme chakrajärjestelmään, eli mitä chakrat oikein ovat, mikä niiden tehtävä on meidän kehossa ja missä ne sijaitsee. Käymme läpi  kaikki  12 chakraa ja lopuksi  pääsette pienelle meditaatiomatkalle chakrojen syövereihin.

40€/hlö

bottom of page