top of page

Ayurvediset kasvohoidot

 

Kasvohoidot tehdään aina ihosi yksilölliset tarpeet huomioiden.

Hoitokokonaisuudet toteutetaan  Lakshmin  ihanilla, yleellisillä ja monipuolisilla sertifioiduilla luonnonkosmetiikkatuotteilla. Tuotesarja koostuu tehokkaista, mutta lempeistä hoitotuotteista, joilla  saadaan ihosi hehkumaan luonnollista kauneutta.

Lakshmi ei hoida ihoa vain pinnalta, vaan hoidoilla ja tarkkaan valituilla raaka-aineilla  pyritään löytämään ihon, kehon ja mielen tasapainoinen tila.

Kasvojen pikapiristys 30min

Pieni hemmotteluhetki, jossa puhdistetaan, kosteutetaan ja suojataan ihoasi  Lakshmi-sarjan tuotteilla. Lopputuloksena heleä ja raikas iho.

Alkupuhdistus, kuorinta, naamio, seerumi ja voide

45€

Vata- kosteuttava kasvohoito 75min

79€

Vata-ihon kasvohoito tehokosteuttaa kuivaa, ohutta ja elotonta ihoa.

Mikäli  ihohuokoset ovat pienet, ihosi ei pysty vastaanottamaan riittävästi kosteutta, jolloin iho kuivuu ja sillä on taipumus ikääntyä muita ihotyyppejä nopeammin. Suosittelen kokeilemaan Vata-kasvohoitoa.   Vata-sarjan tuotteet imeytyvät tehokkaasti  ja ravitsevat ja kosteuttavat ihoa pitkään.

Hoito aloitetaan jalkapohjien lyhyellä hieronnalla ja marmapisteiden avauksella. Sen jälkeen tehdään kasvoille alkupuhdistus, kuorinta, ayurvedinen hieronta, naamio, seerumi, voide

Pitta-tasapainottava kasvohoito 75min

Pitta-ihon kasvohoito on herkän, punoittavn ja kuumottavan ihon hoito.

Jos ihosi  reagoi herkästi lämpötilojen vaihteluun ja on taipuvainen couperosaan ja punoitukseen niin tämä on sinulle. Pitta-sarjan tuotteet rauhoittavat ja rentouttavat sekä suojaavat ihoa ja vähentävät punoitusta.

Hoito aloitetaan jalkapohjien lyhyellä hieronnalla ja marmapisteiden avauksella. Sen jälkeen tehdään kasvoille alkupuhdistus, kuorinta, ayurvedinen hieronta, naamio, seerumi, voide.

79€

Kapha-puhdistava kasvohoito 75min

Kapha-ihon kasvohoito  on rasvaisuuteen ja epäpuhtauksiin taipuvan ihon hoito.

Mikäli T-alue ( otsa, nenä, leuka) on rasvainen, mustapäitä ja finnejä ilmaaantuu herkästi ja/ tai ihosi on paksu ja ihohuokoset laajentuneet, tämä hoito on sinulle.

 Kapha-sarjan tuotteilla on antibkteerinen vaikutus ja niiden avulla ihosi kirkastuu ja puhdistuu.

 

lHoito aloitetaan jalkapohjien lyhyellä hieronnalla ja marmapisteiden avauksella. Sen jälkeen tehdään kasvoille alkupuhdistus, kuorinta, ayurvedinen hieronta, naamio, seerumi, voide.

79€

Antiage- elvyttävä kasvohoito  90min

Aikuisen ihon kasvohoito. Hoito elvyttää, vahvistaa  ja suojaa ihoa ikääntymisen merkkejä vastaan.  Antiage- sarjan tuotteet sisältävät jalokiviuutteita, jotka vähentävät solujen luonnollista hapettumista ja hidastavat  ikääntymisen merkkien näkymistä kasvoilla. Ne auttavat myös energia-tasapainon saavuttamisessa sekä ihon ja kehon yleisen hyvinvoinnin saavuttamisessa. Hoito ei ole pelkästään kasvohoito vaan siihen sisältyy myös chakrojen tasapainotus hoitavilla kivillä. Tämä kokonaisvaltainen hoitokokonaisuus uudistaa ja puhdistaa sinua niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Tasapainottaa ihon, kehon ja mielen.

Chakrapuhdistuksen sijaan voit valita myös käsihieronnan naamion vaikutusajalla.

 

Hoito aloitetaan lyhyellä jalkapohjien hieronnalla ja marmapisteden avauksella. Sen jälkeen tehdään ksvoille alkupuhdistus, kuorinta, ayurvedinen kasvohieronta, naamio, chakrapuhdistus kivillä TAI käsihieronta, seerumi, voide

 

Antiage kristallihoito on ikääntyvän ihon elvyttävä kasvohoito, jossa käytetään ihoa vahvistavia, suojaavia ja kosteuttavia tuotteita ehkäisemään ja vähentämään ikääntymisen merkkejä iholla. Tuotteiden sisältämät jalokiviuutteet mm.hidastavat ikääntymisen merkkejä ja auttavat ihon ja kehon energia-tasapainon saavuttamisessa.

Kasvohieronnassa hierotaan kasvot, kaula, decoltee ja vatsa, kristalleilla ja käsin. Käsitellään marmapisteet ja tasapainotetaan chakrajärjestelmä.

Hoito on super-rentouttava hoitokokonaisuus, jossa marmapisteiden käsittely, pitkä hieronta ja eteeristen öljyjen yhdistelmä todella tyynnyttää ja tasapainottaa ihon, kehon ja mielen.

Hoidon esteet ovat:Flunssa, verenkiertoelimistön vakavat sairaudet, tukokset, kasvaimet, syöpä, raskaus

98€

139€

Antiage kristallihoito  120min

bottom of page