top of page

Tuotteet

Hoidoissa käytettävät tuotteet

 

Lakshmi-tuotteet ovat 100% luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet tehdään luonnon laboratorion parhaista raaka-aineista; yrteistä, siemenistä,kukista ja hedelmistä. Tuotteet sisältävät arvokkaita ja ravintekkaita ainesosia kuten sheavoi, aloevera, jojoba,sesam,ruusu,mirha,ja 100%eteeriset öljyt.

 

Tuotteet pohjautuvat tarkkaan valittuihin,sertifioituihin ekologisiin kasvi-ja yrttiuutteisiinja raaka-aineisiin, jotka edistävät ihon, kehon ja mielen tasapainoa. 

Lakshmilla on yli 300 ekosertifioitua tuotetta, joiden valmistus pohjautuu ayurvedan, luonnonlääketieteen ja aromaterapian ikiaikaiseen viisauteen sekä nykyaikaiseen tutkimukseen.

Lakshmi luonnonkosmetiikkatuotteilla on AIAB sertifikaatit ja Lakshmi on myös Pro Luonnonkosmetiikka ry:n jäsen ja SKY:n maahantuojajäsen. 

Lisätietoja tuotteista löydät täältä:

https://my.lakshmi.fi/fi/?s=011204

Lehtopeat-hoitoturve on 100% suomalainen luonnontuote. Hoitoturve on maantunutta suokasvillisuutta sisältävä tuote, joka koostuu pääosin rahkasammaleesta ja sarakasveista. Tuotteen laatu tutkitaan tarkkaan jo maastossa ja lisäksi tuotantovaiheessa tehdään hygieniatestit, jotta varmistutaan tuotteet korkeasta laadusta ja puhtaudesta.

 

 Hoitotueve sisltää 33 alkuainetta, jotka hoitavat, elävoittävät ja puhdistavat ihoa.

 

 

.

vatasarja.jpg
turvekuva.jpg
bottom of page