top of page

Hieronnat

Hemmotteluhieronnoilla suon sinulle pienen hiljaisen hetken, jolloin mielesi rauhoittuu ja kehosi rentoutuu.

 

​Ayurvedinen kasvohieronta 30min

Pieni hetki - Iso nautinto.

Tähän rentouttavaan  hierontaan laskeudutaan eteeristen öljyseosten ihanissa tunnelmissa. Ne hoitavat sinua sekä sisäisesti että ulkoisesti. Hieronta poistaa jännitystiloja, parantaa verenkiertoa ja hoitaa ihoasi ravitsevilla ja kosteuttavilla öljyillä. Aromaattiset tuoksut rentouttavat mielen ja kehon.

Hieronta sisältää ihon alkupuhdistuksen, kasvojen, kaulan ja decolten ayurvedaan pohjautuvan rentouttavan hieronnan sekä loppuvoiteen.

45€

Intialainen päähieronta öljyllä 45min

Intialainen päähieronta antaa levollisen olon. Öljyllä tehtävä kasvojen, pään, niska- ja hartiaseudun käsittely lievittää lihasjännitystä ja rentouttaa mielen. Päähieronnalla saadaan apua mm. päänsärkyihin, lihasjännityksiin, stressiin, unettomuuteen, kasvolihasten kiputiloihin, silmien rasitus-ja väsymistiloihin sekä hius-ja päänahan ongelmiin.

 

Intialaista päähierontaa ei suositella jos sinulla on jokin infektio, kuumetta, aivoverenkierron häiriö, kasvain, kaularankavamma tai muu päänalueen vamma, hoitamaton verenpaineongelma, raskauden ensimmäinen kolmannes tai menieren tauti.

55€

Ayurvedinen aromahieronta 60min

Aromahieronta on kevyt ja rauhallinen koko kehon hieronta, jossa käytetään hierontaöljyn seassa eteerisiä öljyjä.  Aromahieronta on lempeä ja luonnollinen tapa tukea kokokehon hyvinvointia ja terveyttä.  Hieronta poistaa lihasjännityksiä, edistää lihasten ja kudosten aineenvaihduntaa  ja rentouttaa. Eteeristen öljyjen vaikuttavat aineet vaikuttavat elimistöön ihon ja hengityselinten kautta. Öljyt voivat vaikuttaa mm. virkistävästi, rauhoittavasti tai rentouttavasti. Alkukartoituksen jälkeen voit valita itsellesi mieluisen öljyn hoitamaan juuri sinua.

Aromahieronnan esteet ovat raskaus, imetys, sydänsairaudet, matala verenpaine, syöpä, munuaisen vajaatoiminta sekä  tarttuvat taudit kuten flunssa.

65€

bottom of page