top of page

Hieronnat

Hemmotteluhieronnoilla suon sinulle pienen hiljaisen hetken, jolloin mielesi rauhoittuu ja kehosi rentoutuu.

 

​Ayurvedinen kasvohieronta 30min

Pieni hetki - Iso nautinto.

Tähän rentouttavaan  hierontaan laskeudutaan eteeristen öljyseosten ihanissa tunnelmissa. Ne hoitavat sinua sekä sisäisesti että ulkoisesti. Hieronta poistaa jännitystiloja, parantaa verenkiertoa ja hoitaa ihoasi ravitsevilla ja kosteuttavilla öljyillä. Aromaattiset tuoksut rentouttavat mielen ja kehon.

Hieronta sisältää ihon alkupuhdistuksen, kasvojen, kaulan ja decolten ayurvedaan pohjautuvan rentouttavan hieronnan sekä loppuvoiteen.

45€

Ayurvedinen kasvo-ja päähieronta 45min

Ayurvedinen kasvo-ja päähieronta antaa levollisen olon. Öljyllä tehtävä kasvojen, pään, niska- ja hartiaseudun sekä korvalehtien käsittely lievittää lihasjännitystä ja rentouttaa mielen. Hoidossa käsitellään myös kasvojen ja kehon alueen marmapisteitä, joilla on yhteys sisäelimiin, jolloin hoidon vaikutus on todella syväluotaava lihasjännitysten poistumisen lisäksi.

Päähieronnalla saadaan apua mm. päänsärkyihin, lihasjännityksiin, stressiin, unettomuuteen, kasvolihasten kiputiloihin, silmien rasitus-ja väsymistiloihin sekä hius-ja päänahan ongelmiin.

Hoidossa käytän ravinnerikasta seesamsiemenöljyä, joka hoitaa ihoa,päänahkaa ja hiuksia Voit siis ottaa mukaan päähineen, jolla voit peittää öljyiset hiukset hoidon jälkeen.

 

Intialaista päähierontaa ei suositella jos sinulla on jokin infektio, kuumetta, aivoverenkierron häiriö, kasvain, kaularankavamma tai muu päänalueen vamma, hoitamaton verenpaineongelma, raskauden ensimmäinen kolmannes tai menieren tauti.

60€

Ayurvedinen aromahieronta 60min

Aromahieronta on kevyt ja rauhallinen koko kehon hieronta, jossa käytetään hierontaöljyn seassa eteerisiä öljyjä.  Aromahieronta on lempeä ja luonnollinen tapa tukea kokokehon hyvinvointia ja terveyttä.  Hieronta poistaa lihasjännityksiä, edistää lihasten ja kudosten aineenvaihduntaa  ja rentouttaa. Eteeristen öljyjen vaikuttavat aineet vaikuttavat elimistöön ihon ja hengityselinten kautta. Öljyt voivat vaikuttaa mm. virkistävästi, rauhoittavasti tai rentouttavasti. Alkukartoituksen jälkeen voit valita itsellesi mieluisen öljyn hoitamaan juuri sinua.

Aromahieronnan esteet ovat raskaus, imetys, sydänsairaudet, matala verenpaine, syöpä, munuaisen vajaatoiminta sekä  tarttuvat taudit kuten flunssa.

68€

Kehoa puhdistava kristallihieronta 75min

Kristallihieronta on rentouttava, kehoa puhdistava ja uudistava hoito. Hoidossa hierotaan kasvot, kaula, rintakehä ja vatsa.Hieronnassa käsitellään kehon marmapisteitä ja tasapainotetaan chakrajärjestelmä. Hieronta tehdään sekä käsin, että hoitavia kristalleja ja chakrakiviä käyttäen.

Vatsan alueen hieronta ja marmapistekäsittely tehostaa vatsan ja suoken toimintaa, joten saat tästä hyvän buustin kehon puhdistukseen tai paastoon.

75€

Selän turvehaudehoito ja hieronta 75min

Selän alueen turvehaudehoito on ihanan lämmin, rentouttava ja rauhoittava hoito.Saat nauttia lämpimän turpeen puhdistavasta, ihoa kuorivasta ja rentouttavasta vaikutuksesta mukvasti peittojen alla kun samanaikaisesti hierotaan pää ja kädet ja lopuksi vielä selkä.
Hoitoturpeen bioaktiiviset ainesosat kuten humushapot, fulvohapot,pektiinit sekä hivenaineet kuten kupari, rauta, magnesium, sinkki ja pii hoitavat ihoa, lisäävät aineenvaihduntaa ja lievittävät kiputiloja.
 
Turvehoitoja tulee välttää jos olet raskaana tai sinulla on hartsianeallergia. vaikeat sydän-ja verisuonisairaudet sekä  syöpä ovat myös esteitä hoidolle.

75€

bottom of page